Rechercher un lieu, une activité...
Nonsard Madine vue du ciel

De Grand Est verkennen

De Grand Est is een veelzijdige vakantiebestemming in het hart van Europa

Château du Haut-Koenigsbourg
Altschlossfelsen

Kijk uw ogen uit in de Grand Est... en vind het plezier terug om samen op verkenning te gaan en van de ene verbazing in de andere te vallen.

De Elzas, Champagne, Ardennen, Vogezen en Lotharingen heten u van harte welkom om van alle geuren en kleuren van de streek te genieten, nieuwe energie op te doen in de klassieke of eigentijdse sfeer van de fraaie accommodaties, vol enthousiasme de eeuwenoude vakmanschappen te ontdekken, door de indrukwekkendste culturele en historische bezienswaardigheden te wandelen en de alledaagse beslommeringen te vergeten in adembenemende natuurgebieden.

  • Download
    de toeristische kaart
    van de Grand Est

    Bekijk de geïllustreerde kaart
    met de mooiste plekjes van onze 5 prachtige bestemmingen!

    Meer info

Cave
Rue Emile Zola

De Grand Est is vol boeiende belevenissen, in een gebied dat 10 departementen omvat en aan 4 landen grenst.

Liefhebbers van authenticiteit en ontdekkingen zullen hun ogen uitkijken, van de kathedraal in Strasbourg tot die van Reims, van de Route des Vins d'Alsace tot de wijngaarden van de Champagne, van het Parc naturel régional des Vosges du Nord tot dat van de Ardennen, zonder Nancy, Metz en Troyes te vergeten. De Franse Grand Est heeft met een veelzijdig cultureel erfgoed en een uitmuntende gastronomie alles in huis om er even helemaal uit te zijn. De regio is eenvoudig te bereiken met de TGV, maar kan ook goed te voet, met de fiets, over het water of met de auto worden bezocht. Een programma vol ontdekkingen en verrassingen.

Routebeschrijving

Onze boeiende

bestemmingen

Inspiratie nodig?