Rechercher un lieu, une activité...
Les Thermes de Contrexeville

Ode aan wellness en ontspanning

In de Grand Est komen welzijn en ontspanning letterlijk als vanzelf omhoog borrelen! Beroemde kuuroorden als Vittel, Contrexéville en Amnéville, kleinschaligere thermen zoals in Bourbonne-les-Bains en Sulzbad, en fraaie, luxueuze spa's... Gun uzelf een unieke vakantie in het teken van ontspanning.


Wat u niet mag missen

    Suite Foret - Nature Spa - La Cheneaudiere

    Laat u heerlijk verwennen in een fraaie spa

    De spa's in de Elzas, de Champagne en in Lotharingen zijn gevestigd op idyllische plekjes en hebben alles in huis wat u zich maar wensen kunt. De kwaliteit en diversiteit van hun luxueuze services staan in voor een onvergetelijke wellnessvakantie. Een ontspannende massage door een professional, een gastronomisch diner voor twee met uitzicht over de wijnvelden of een middagje onderuit in een heerlijke whirlpool in de bossen... onze luxe spa's hebben alles in huis waar u van droomde en nog veel meer. Roept u maar...!

    Spa's in de Grand Est

      Forêt dans les Vosges du nord
      Forêt L'effet Vosges

      Doe nieuwe energie op dankzij het concept        'FORêT, l’effet Vosges®'

      De ongerepte, pure, verkwikkende bossen van de Vogezen vormen de perfecte plek om volledig te ontspannen en op verhaal te komen in een betoverende omgeving. Een prachtige bosomgeving waar u van alle natuurlijke elementen kunt genieten dankzij een heel netwerk van gepassioneerde partners: originele, luxe overnachtingsmogelijkheden, kuuroorden, spa's en berggidsen stellen alles in het werk om u een unieke wellnesvakantie te bezorgen en al uw zintuigen de kost te geven. Dat is het FORêT, l’effet Vosges®: de kracht van de bossen, de kracht van de Vogezen!

      Thermes de Contrexéville
      Les Thermes de Contrexeville

      Relaxed als een Romein!

      Om op krachten te komen, een thermale kuur te volgen of een moment voor uzelf te nemen bent u hier aan het juiste adres: het pure, vermaarde bronwater van de Grand Est staat al sinds de oudheid bekend om zijn weldadige eigenschappen! Voeg hier een betoverende omgeving, ultramoderne appartuur en uiterst luxe behandelingen aan toe en uw wellnessvakantie is compleet, voor een duurzaam gevoel van volkomen ontspanning.

      Een heerlijke zachte reis langs het water, van de prachtige Moorse wandelgangen in Vittel tot de prestigieuze neobyzantijnse thermen in Contrexéville, zonder de kleinschaligere kuuroorden in de bossen te vergeten, zoals Plombières-les-Bains met zijn spectaculaire stenen koepel, of de thermen in Bains-les-Bains met hun lichtovergoten art-decoruimtes. 

      Treed in de voetsporen van beroemde historische persoonlijkheden als Montaigne, of Musset, die hier in deze genereuze wateren en grandioze gebouwen nieuwe energie kwamen opdoen. Een ware bron van de eeuwige jeugd, een weldaad voor lichaam en geest!

      Inspiratie nodig?